L'Escola Joan Casas ensenyarà el seu centre educatiu a les portes obertes que tindran lloc del 6 al 8 de març

Dimarts, 23 de febrer de 2021 a les 09:00

La preinscripció escolar 2021/22 es farà entre del 15 al 24 de març de 2021 a través del web preinscripcio.gencat.cat.

Les portes obertes de l'Escola Joan Casas:

  • El dissabte 6 i diumenge 7 de març l'Escola Joan Casas farà la jornada de portes obertes presencial per aquelles famílies que vulguin descobrir el centre i l'oferta educativa que ofereix. S'organitzaran en grups reduïts i amb totes les mesures de seguretat, cal fer la reserva en aquest formulari o trucant al telèfon 93 845 21 50.
  • El dilluns 8 de març a les 10 h, s'ofereixen les portes virtuals amb una videotrucada telemàtica.

També han preparat un document informatiu com a resum de la línia i de l'enfocament del projecte educatiu. Recull informació del sistema organitzatiu intern, la metodologia i de la mirada pedagògica. L'enviaran per correu a les famílies que demanin cita per les portes obertes.

Informació de l'Escola Joan Casas:

L'Escola ofereix una oferta educativa basada en valors, en la visió matemàtica de la natura, en el mètode científic al laboratori, en l'art com a manifestació creativa autèntica i genuïna, amb la música com a part de vibració del cos i amb el gaudi de llegir com a font de coneixement lingüístic i imaginari.

A la pàgina web del centre podeu trobar tota la informació i un vídeo amb les instal·lacions vistes des de l'exterior i des de l'interior.

El centre és molt actiu a les xarxes socials i periòdicament, publiquen a Instagram i Twitter imatges i vídeos dels mestres i de les mestres, que expliquen en primera persona allò que van fent en els diversos espais: l'àrea d'anglès, science, projectes, sortides de consciència...

El centre també compta amb el suport de l’AMPA, que s’impliquen en tots els àmbits i col·laboren activament amb la comunitat educativa.

Preinscripció escolar:

  • La preinscripció s'obrirà del 15 al 24 de març a través del portal preinscripcio.gencat.cat, un nou espai telemàtic per donar suport en la tramitació electrònica de la preinscripció.

Aquest portal presenta els continguts redactats en un llenguatge planer i inclou un ampli centre de suport per a cadascun dels estudis. En aquest espai es poden trobar podcasts, vídeos, un glossari i també un ampli apartat de preguntes més freqüents, on es dona resposta als dubtes que es plantegen les famílies més sovint a l'hora de formalitzar la preinscripció dels seus fills i filles.

Darrera actualització: 23.02.2021 | 08:47