Les piscines municipals de Sant Antoni de Vilamajor tanquen les portes per finalitzar la temporada d'estiu 2022

Dilluns, 12 de setembre de 2022 a les 10:00

El passat 11 de setembre va ser l'últim dia de la temporada d'enguany.

La temporada de les piscines municipals va iniciar-se el 25 de juny amb total normalitat i amb algunes novetats respecte a la temporada passada.

Enguany, no hi havia franges horàries ni protocols de seguretat derivats de la pandèmia de la Covid-19 i durant els darrers mesos, les piscines obrien portes de dilluns a diumenge de 10 a 19 h. 

Una altra novetat va ser la recuperació dels aforaments habituals a les dues piscines, l'aforament del nucli de 250 persones i el de les Pungoles de 200, sense l'obligatorietat de bescanviar les entrades per reservar aforament.
Per segon any consecutiu i després de l'èxit de la instauració, es va facilitar la pàgina de venda d'entrades a través de la web de piscines, amb la finalitat de continuar gestionant de manera telemàtica les compres de les diverses tarifes i abonaments d'entrades a les piscines.

Durant el mes de juny i juliol, els diversos casals d'estiu del municipi, van tenir accés gratuït a les diverses piscines municipals. 

Un total de 1.400 persones s'han registrat aquesta temporada com a usuàries de la pàgina web de les piscines, que s'han sumat a les 1.900 que es van registrar l'any passat i que, per tant, sumen total de més de 3.300 usuaris a la plataforma de venda d'entrades.

Pel que fa a les entrades i els packs, hi havia disponible l'entrada individual, el pack de 10 entrades i l'abonament mensual, adaptades en les categories de preu d'adult i d'infantil/pensionista.

S'han realitzat un total de 1.922 comandes per als diversos tipus d'entrades a la piscina del nucli i unes 937 a la piscina de Les Pungoles.

A més, amb la modificació de l'ordenança reguladora del servei de piscines, les vilamajorines i els vilamajorins, han pogut gaudir d'un descompte el 50% en la compra d'entrades i abonaments, igual que l'any passat.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor agraïm la implicació i col·laboració de totes les persones que han utilitzat les piscines aquest estiu i que han vingut a combatre els dies més calorosos amb família i amistats.
 

Darrera actualització: 12.09.2022 | 10:17