Les piscines de Sant Antoni de Vilamajor preparades per començar la temporada d'enguany amb novetats respecte de l'any passat

Dilluns, 20 de juny de 2022 a les 08:00

La temporada començarà el pròxim 25 de juny fins a l'11 de setembre de 2022, de dilluns a divendres de 10 a 19 h.

Després de l'obertura gratuïta de la piscina municipal del nucli durant el cap de setmana passat i per combatre l'onada de calor, l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ja ho té tot a punt per poder iniciar la temporada de bany als recintes de les piscines municipals.

Enguany, hi ha novetats i modificacions respecte a l'any passat, tenint en compte l'evolució favorable de la Covid-19 i l'anul·lació de totes les restriccions que s'aplicaven l'any passat.

D'aquesta manera, les piscines del nucli i de Les Pungoles obriran la temporada el pròxim 25 de juny i fins a l'11 de setembre de 2022. Aquest any es retiren les franges horàries i l'horari de la piscina serà seguit de dilluns a divendres de 10 a 19 h.

Es recuperen els aforaments habituals a les dues piscines, l'aforament del nucli és de 250 persones i el de les Pungoles de 200.

Pel que fa a la compra d'entrades i abonaments, s'han de continuar comprant les entrades a través del web implementat l'any passat. Tot i que el bescanvi ja no cal fer-lo prèviament i es realitzarà directament el check-in presencialment a les instal·lacions, en el moment d'accedir a les piscines.

Les persones que ja es van registrar l'any passat, no cal que tornin a fer aquest primer pas. Només cal que recuperin el seu usuari, hi ha l'opció de recuperar la contrasenya, per començar a comprar les entrades i els packs.

Es recorda que les entrades només es poden comprar per la web https://piscines.savilamajor.cat/ i en aquesta mateixa pàgina també apareixen a l'apartat "Les meves entrades". A més, també és recomanable descarregar-se l'app per mostrar entrades a taquilla.

Per a qualsevol dubte durant la compra d'entrada o devolució de compres errònies podeu contactar a piscines@savilamajor.cat. Per altra banda, també tindreu el suport presencial de les persones responsables a les piscines per tal d'orientar-vos si teniu qualsevol dubte en el procés de compra a través del web.

Preus i tarifes

Les persones empadronades al municipi gaudiran d'una bonificació del 50% en les diverses tarifes i tipus d'entrada. En aquest apartat Com funciona es pot ampliar tota la informació.

ENTRADA PREU/DIA

PREU PÚBLIC

PREU EMPADRONAT/DA

Laborable infantil i jubilat

5 euros

2,50 euros

Laborable adults

7,40 euros

3,70 euros

Festiu infantil i jubilat

5 euros

2,50 euros

Festiu adults

9 euros

4,50 euros

ABONAMENT 10 BANYS

PREU PÚBLIC

PREU EMPADRONAT/DA

Pack 10 - Infantil i jubilat

24 euros

12  euros

Pack 10 - adults

50 euros

25 euros

ABONAMENTS MENSUALS

PREU PÚBLIC

PREU EMPADRONAT/DA

Mensual infantil i jubilat

70 euros

35 euros

Mensual adults

100 euros

50 euros

Darrera actualització: 20.06.2022 | 07:50