Les afectacions per a l'edició de la Maori Race, programada per al diumenge 7 de novembre a Sant Antoni de Vilamajor, seran mínimes en la mobilitat

Divendres, 5 de novembre de 2021 a les 10:45

S'habiliten un total de 7 aparcaments entre Llinars del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor amb servei de busos llançadora per facilitar la mobilitat de les persones participants.

L'organització de la Maori Race, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, ha coordinat un dispositiu per garantir l'accés a la carrera programada per al primer cap de setmana de novembre.

Amb la finalitat de minimitzar l'afectació sobre la mobilitat en el nostre municipi i els seus efectes en el medi ambient.

Per això, s'ha preparat un dispositiu que preveu 7 aparcaments en els nuclis urbans i polígons de Sant Antoni de Vilamajor i Llinars del Vallès, generant una oferta amplia de places d'aparcament:

  • Aparcament 1: Estació de Rodalies de Llinars del Vallès (200 places)
  • Aparcament 2: Bossa Polígon Mogent (200 places)
  • Aparcament 3: Polígon Riu Mogent (200 places)
  • Aparcament 4: Zona Auditori Llinars del Vallès (300 places)
  • Aparcament 5: Polígon Industrial Can Móra Nord (160 places)
  • Aparcament 6: Zona asfaltada de la piscina municipal de c/ Girona (60 places)
  • Aparcament 7: Zona solar de la piscina municipal del c/ Girona (70 places)

Un servei de bus de llançadora gratuït enllaçarà l'estació de tren amb el recinte d'Aira Natura fent parada a tots els aparcaments cada 30 minuts, facilitant d'aquesta manera l'accés segur a la línia de sortida per a aquells participants que prefereixin utilitzar el transport públic.

La Policia Local i els voluntaris de Protecció Civil de Sant Antoni de Vilamajor també participaran en la coordinació de la cursa per tal de complementar la feina de senyalització i el control d'accessos als espais habilitats per a l'estacionament i a la zona del camí d'Alfou.

Resta prohibit aparcar els vehicles en el medi rural o en espais no permesos, fet que estarà subjecte a sanció econòmica.

Podeu consultar tota la informació referent a la Maori Race i a la seva mobilitat al document adjuntat en PDF o a la pàgina web de la Maori Race.

Darrera actualització: 08.11.2021 | 17:12