L'equip de govern es reuneix per conèixer els resultats de la diagnosi del Pla Local de Salut

Dimarts, 9 de març de 2021 a les 16:45

Pròximament es faran públics i es realitzaran tallers participatius per prioritzar les necessitats.

Avui, dimarts 9 de març de 2021, l'equip de govern de l'Ajuntament, s'ha reunit per conèixer la situació de partida del Pla Local de Salut.

L'objectiu de la reunió era la devolució dels resultats de les accions i tallers realitzats durant la primera fase de diagnòstic del benestar i la salut a Sant Antoni de Vilamajor.

Aquesta fase va comptar amb: enquestes a la ciutadania, tallers participatius amb diversos actors, un debat familiar a l'Escola Joan Casas, trucades a grups d'interès...

El següent pas és la realització dels tallers participatius, adreçats a la ciutadania i persones professionals del poble, on es farà la devolució dels resultats, la priorització de necessitats i recollides de propostes. Amb l'objectiu de concretar les propostes en un pla de treball assolible i realista, amb la participació dels actors locals per a la seva realització.

Pròximament informarem de les dates dels tallers participatius per continuar creant entre totes les persones el Pla Local de Salut i les accions que es duran a terme durant els pròxims quatre anys per millorar la salut i el benestar en el poble.

Darrera actualització: 09.03.2021 | 16:44

Imatges

Reunió PLS - Devolució de resultats