L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil estrena el nou vehicle Pick Up Model Ford Ranger adaptat amb totes les necessitats del servei d'emergències

Divendres, 7 de gener de 2022 a les 13:00

Amb material de suport a emergències, extintors, lluminàries i material sanitari.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil (AVPC) de Sant Antoni de Vilamajor compta des d'aquest mes de desembre amb una nova incorporació a la seva flota de vehicles.

Es tracta d'un tot terreny Pick Up model Ford Ranger, amb doble cabina i espai de càrrega, que ha estat adquirit de segona mà i s'ha adequat i adaptat a les necessitats del cos amb equip de transmissió, senyalització òptica i acústica d'emergències.

També compta amb material de suport a emergències tal com elements de senyalització, extintors i material sanitari, així com les lluminàries i equip de so d'emergències.

Aquest nou vehicle esdevindrà una eina de treball que facilitarà la mobilitat i millorarà les tasques dels voluntaris de Protecció Civil.

A més, des del passat mes de novembre, l'associació també disposa d'una nova aplicació per facilitar la gestió interna i la qual permet recollir les actuacions dels voluntaris, consultar el nombre d'efectius, la gestió dels vehicles, inventari de material...

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor segueix amb el compromís de garantir que l'AVPC disposi dels millors equipaments i recursos per a la realització de la seva feina i donar suport a l'entitat en la seva tasca al servei de la seguretat dels veïns i veïnes del municipi.

Darrera actualització: 07.01.2022 | 13:10

Imatges