L'Associació de Defensa Forestal de Sant Antoni de Vilamajor busca persones voluntàries per col·laborar amb el territori

Divendres, 29 de juliol de 2022 a les 12:30

Les persones interessades poden contactar-hi a través del correu adfvilcar@gmail.com o del telèfon 622 08 28 84.

L'Agrupació de Defensa Forestal de Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Cardedeu ( ADF), és una agrupació sense ànim de lucre creada l'any 2014 i constituïda per propietaris/es forestals i voluntaris/es dels municipis relacionats i amb els següents objectius inicials:

  • L'elaboració i execució col·lectiva de programes de vigilància i prevenció d'incendis.
  • L elaboració i execució col·lectiva d'un programa d'actuacions urgents en cas d'incendis, així com un de reforestació dels terrenys afectats, en el seu cas.
  • Col·laboració activa en l'organització, control i execució de mesures dictades o que es dictin per la Direcció General de Medi Rural o per qualsevol altre organisme o autoritat competent per a la prevenció i lluita contra els incendis.
  • La realització de campanyes de divulgació entre els titulars de terrenys forestals sobre les accions de prevenció i lluita contra els incendis forestals, per a un major coneixement d'aquest pel sector.

Actualment, fan una crida per buscar persones voluntàries per col·laborar amb aquesta agrupació i per fer els treballs preventius d'informació i vigilància per evitar incendis forestals.

Les persones interessades poden contactar-hi a través del correu adfvilcar@gmail.com o del telèfon 622 08 28 84.

 

 

Darrera actualització: 29.07.2022 | 12:27

Imatges