L'associació de comerciants de Sant Antoni de Vilamajor, a punt per tornar a ser una realitat en els pròxims mesos

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 11:00

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor de la mà dels comerços i gràcies al recurs d'acompanyament de creació facilitat per la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va sol·licitar el recurs d'acompanyament de creació d'una associació de comerciants del catàleg de la Diputació de Barcelona.

Amb la finalitat d'impulsar el comerç del poble a la mida de les seves inquietuds i necessitats, una de les voluntats de l'equip de govern, que s'ha pogut recuperar amb la normalització de la pandèmia.

L'objectiu és crear una associació que sigui representativa del comerç del municipi i actuï com interlocutor per defensar els interessos del comerç i dissenyar les campanyes a mida de les seves necessitats, així com impulsar un comerç de poble implicat i compromès amb el batec quotidià de la societat.

A mitjans de novembre de 2022 es va realitzar la primera sessió on es va fer la presentació i explicació del procés i la setmana passada, el dia 6 de febrer de 2023, va tenir lloc la segona sessió on van participar i assistir una dotzena de comerços i on van començar a concretar algun detall de com hauria de ser l'associació i es va aprofundir en les diferents necessitats del comerç i les característiques del municipi, per tal de poder fer el full de ruta. En les sessions també hi va participar l'Alcalde, Raül Valentín i del Valle, i el personal de l'Àrea d'Economia Local.

La pròxima reunió de treball per acabar d'ultimar els detalls com la finalitat, objectius, pla d'acció o el nom entre d'altres tindrà lloc a finals de febrer. I la previsió és que es faci l'assemblea constitutiva de l'associació a finals del mes de març i que aquesta comenci la seva activitat.

Darrera actualització: 13.02.2023 | 11:20

Imatges