L'AMPA de l'Escola Joan Casas organitza la 4a Xocolatada solidària

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 17:15

Divendres 26 de març a partir de les 16.20 h en el pont de la riera de l'Escola Joan Casas.

Aquest divendres, 26 de maç de 2021, l'AMPA organitza la 4a Xocolatada Solidària per recaptar diners i destinar-los íntegrament a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del Càncer Infantil a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

A partir de les 16.20 h us podeu apropar al pont de la riera de l'Escola per fer el donatiu i agafar la xocolata amb envàs individual, també hi trobareu polseres solidàries.

Enguany, s'ha adaptat amb totes les mesures de seguretat, amb la col·laboració de M-penta i la implicació altruista de l'AMPA.

El grup d'investigació del càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu

El laboratori d'investigació del càncer infantil de Sant Joan de Déu ofereix les millors tècniques de diagnòstic molecular i de pronòstic de la malaltia, al mateix temps que treballa en el desenvolupament de noves teràpies més efectives, menys agressives i més personalitzades per als nens i nenes que pateixen càncer.

Els projectes de recerca que es duen a terme al laboratori, tenen com a objectiu donar resposta a les preguntes que es plantegen els oncòlegs quan tracten als nens que pateixen aquestes malalties. És el que es coneix com investigació translacional, centrada en traslladar els avenços científics al pacient el més aviat possible.

Si vols conèixer més informació sobre la campanya i dels diners recaptats, consulta la pàgina oficial xocolatadasolidaria.org

Darrera actualització: 24.03.2021 | 17:15