L'Alcalde Raül Valentín, participa en el Congrés Nacional de Medi Ambient CONAMA per presentar el projecte del camp agrovoltaic de Sant Antoni de Vilamajor

Dimarts, 22 de novembre de 2022 a les 13:00

A la jornada de sala dinàmica "7 respostes del món local als reptes de la transició energètica: és qüestió de temps" programada per dimecres 23 de novembre.

Del 21 al 24 de novembre té lloc la XVI edició del CONAMA, el Congrés Nacional de Medi Ambient, en el Palau Municipal de Congressos IFEMA de Madrid.

L'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor ha estat convidat a participar en la sala dinàmica on participa la Diputació de Barcelona amb el lema "7 respostes del món local als reptes de la transició energètica: és qüestió de temps".

La dinàmica tindrà lloc demà, dimecres 23 de novembre, d'11 a 13 h a la Sala Amsterdam i comptarà amb la participació d'altres ajuntaments i administracions catalanes, entre ells, l'Ajuntament de Mataró, l'Agència de l'Energia d'Osona, Ajuntament de Balenyà, entre altres.

L'alcalde serà el primer a inaugurar la dinàmica tot presentant el repte "Com compaginar la necessitat de producció d'energia renovable amb les ubicacions disponibles sense posar en risc valors paisatgístics o de producció alimentària?"

Valentín presentarà el projecte del camp agrovoltaic que pretén ser una estratègia territorial de desenvolupament per a la implementació d'energies renovables sense perdre la superfície de conreu i compatibilitzar l'agricultura i l'energia fotovoltaica.

El projecte tot just es troba en les primeres fases inicials de tramitacions i permisos, i comptarà amb el suport del Programa sectorial Renovables 2030, de suport a inversions locals pel clima de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 22.11.2022 | 13:20

Enllaços