L'alcalde assisteix a l'assemblea de l'Associació de Municipis per la Independència celebrada a Tarragona per escollir el nou president de l'AMI

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 16:30

El divendres 4 de juny al Teatre Metropol i amb les intervencions de Pere Aragonès, Carles Puigdemont i Laura Borràs.

Aquest divendres 4 de juny de 2021, l'Associació de Municipis per la Independència ha celebrat l'assemblea al Teatre Metropol de Tarragona, amb l'assistència d'un centenar d'alcaldes i alcaldesses de Catalunya.

L'alcalde de Sant Antoni de Vilamajor, Raül Valentín i del Valle, s'ha desplaçat fins a Tarragona per assistir a l'assemblea, juntament amb els diversos càrrecs electes dels ajuntaments, entitats municipals descentralitzades, consells comarcals i diputacions adherides a l'AMI.

L'objectiu de la trobada era escollir el nou president de l'AMI, on Jordi Gaseni, l'alcalde de l'Ametlla de Mar (Baix Ebre), relleva en el càrrec el fins ara màxim dirigent de l'entitat, Josep Maria Cervera, batlle del Port de la Selva (Alt Empordà).

Tots dos van acordar el 2019 repartir-se els quatre anys de mandat i el traspàs s'ha fet efectiu aquest divendres amb canvis en la directiva i l'executiva.

En el seu discurs després de ser elegit, Gaseni s'ha compromès a "rellançar l'aportació de l'AMI per fer possible la República catalana. Els ajuntaments som la memòria de l'1 d'Octubre"

La inauguració de l'acte ha anat a càrrec de l'actual president de la Generalitat, el Molt Hble. Sr. Pere Aragonès i Garcia i la cloenda amb Laura Borràs, l'actual presidenta del Parlament. També hi ha intervingut, a través de la pantalla, l'expresident exiliat de la Generalitat i de l'AMI, Carles Puigdemont.

Darrera actualització: 04.06.2021 | 17:00

Imatges

Assemblea AMI nou president Assemblea AMI nou president Assemblea AMI nou president