L'Ajuntament obre la nova convocatòria per demanar ajuts per a llibres de text i material escolar del curs 2024-25 i ajuts per casal d'estiu 2024

Dimarts, 16 d'abril de 2024 a les 09:15

Termini de presentació de sol·licituds: del 22 d'abril al 6 de maig de 2024. Consulta les bases reguladores de cada ajut.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor informa de la convocatòria per a la concessió d'ajuts socials per a llibres de text i material escolar 2024/2025 i la convocatòria d'ajuts socials per Casal d'estiu 2024 per a infants i joves de Sant Antoni de Vilamajor, la qual va ser aprovada per la Junta de Govern Local del passat 21 de març de 2024.

A partir del dilluns 22 d'abril de 2024 començarà el període per presentar les corresponents sol·licituds de les dues convocatòries amb la documentació necessària. El termini estarà obert fins al 6 de maig de 2024, amb consideració de les sol·licituds fora de termini per famílies nouvingudes al municipi.

Poden ser beneficiaris l'alumnat, joves i infants empadronats al municipi i que es trobin en una situació sociofamiliar i econòmica vulnerable.

La presentació de les sol·licituds i la documentació s'ha de fer de forma presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament Can Perpunter (pl. Montseny, 5).

A continuació, es poden consultar les bases reguladores de cada ajut amb tota la informació, així com descarregar i emplenar prèviament, el formulari de sol·licitud:


Pròximament, el Consell Comarcal del Vallès Oriental també obrirà la convocatòria d'ajuts individuals de menjador per a l'any 2024-25.

Actualment, les bases reguladores estan exposades en termini d'exposició pública i es poden consultar a través del Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. La previsió de la publicació de la convocatòria és a principis de maig i el termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà a la data definitiva de publicació de la convocatòria.

 

Darrera actualització: 16.04.2024 | 09:49