L’Ajuntament insta als propietaris de parcel·les a mantenir-les netes

Dilluns, 29 d'abril de 2019 a les 12:00

El consistori ha establert el pròxim dimecres 5 de juny com a data límit per a netejar les parcel·les del municipi

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor vol recordar als veïns i les veïnes la necessitat de realitzar neteges periòdiques de les parcel·les. El consistori ha portat a terme un seguit d’inspeccions i ha detectat un gran nombre de parcel·les amb excés de vegetació i, en alguns casos, en un lamentable estat d’abandonament i brutícia.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha establert el pròxim dimecres 5 de juny com a data límit per a netejar les parcel·les del poble i informa que el seu incompliment serà objecte de sancions administratives.

En acord amb la legislació urbanística vigent a Catalunya, les persones propietàries de les parcel·les estan obligades a mantenir-les sempre netes i en bones condicions de seguretat, salubritat i ornament públic, així com retirar les males herbes, les escombraries i els residus i mantenir-les lliures de vegetació seca.

Alguns dels motius són que un mal estat de les parcel·les pot constituir un focus d’incendi, especialment durant els mesos de primavera i estiu, pot provocar la proliferació d’animals i pot causar molèsties a la ciutadania per males olors o plagues d’insectes.

Darrera actualització: 06.05.2019 | 08:32