L'Ajuntament inicia una campanya informativa per a la captació de pisos buits amb l'objectiu de crear la Borsa de Lloguer social de Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 9 d'abril de 2021 a les 11:40

"Obre la porta al lloguer social i dóna-li vida" destinada a totes les persones propietàries  de pisos buits en el municipi.

Tens un pis tancat a Sant Antoni de Vilamajor? Obre la porta al lloguer social i dóna-li vida!

Aquest és l'eslògan de la campanya informativa que realitza l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor per cercar persones que vulguin incorporar el seu pis a la borsa municipal de lloguer i poder oferir habitatges de lloguer social a les vilamajorines i vilamajorins que ho necessiten.

Davant la problemàtica actual de l'habitatge i la gran quantitat de pisos buits en el municipi, el consistori vol arribar a totes les propietàries, particulars i grans tenidors, per oferir els avantatges de llogar el pis i no tenir-lo tancat.

D'aquesta manera, neix la campanya que ofereix múltiples avantatges a les persones que decideixen fer el pas:

Bonificació d'un 95% de l'IBI durant tot el contracte.
Garantia de cobrament del lloguer.
Intermediació i seguiment del contracte.
Assegurança multirisc gratuïta.
Gestió administrativa i patrimonial gratuïta.
• Retorn de l'habitatge en bon estat.
Ajudaràs a famílies veïnes vulnerables.
Atenció personalitzada, confiança i legalitat.

Per altra banda, segons l'article 15 de l'Ordenança  número 1. Reguladora de l'Impost sobre Béns Immobles, totes les propietàries que tinguin el pis tancat, tindran el recàrrec sobre els béns immobles d'ús residencial que es trobin desocupats amb caràcter permanent.

Actualment l'Ajuntament només disposa d'un habitatge social per a casos d'emergència i fa mesos que negocia amb la Sareb, propietària de molts pisos buits a Sant Antoni de Vilamajor, per comprar-los i/o fer conveni per destinar-los a lloguer social.

Les persones interessades que vulguin més informació, poden contactar amb l'Ajuntament al 93 845 24 00 o enviant un correu electrònic a ajuntament@savilamajor.cat

Darrera actualització: 19.04.2021 | 20:18

Imatges

Cartell campanya "Obre la porta al lloguer social"