L'Ajuntament ha celebrat l'acte de recepció i reconeixement al jove vilamajorí Àlex Palou Montalbo, Campió de la IndyCar Series 2021

Dijous, 11 de novembre de 2021 a les 14:40

Se li ha fet entrega d'una placa en reconeixement de la seva trajectòria i a la seva fita històrica. 

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha fet un acte de recepció al pilot vilamajorí, Àlex Palou Montalbo, en reconeixement de la seva trajectòria esportiva i el títol de Campió de la IndyCar Series 2021.

El jove vilamajorí ja és una de les grans figures del motor internacional i aquest divendres ha tingut lloc la recepció del jove vilamajorí a la Sala de Plens de l'Ajuntament, aprofitant la seva estada al municipi.

L'acte ha comptat amb els parlaments de l'alcalde, Raül Valentín i del Valle, i del regidor d'Esports, Ricard Mañé del Pino, que han felicitat el jove veí per la fita història i la seva proclamació com a campió després d'una temporada impecable.

Tot seguit, l'Àlex ha dedicat el seu agraïment a l'Ajuntament per la rebuda institucional i per tot el seguiment que se li ha fet des del seu municipi i ha signat en el llibre d'honors de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Se li ha fet entrega d'una placa en reconeixement del títol aconseguit i de l'escut de l'Ajuntament. L'Àlex també ha signat les dues pancartes que es van utilitzar per retransmetre la carrera final i s'ha quedat la de guanyador de record.

Tot seguit s'han fet les fotografies institucionals i un brindis final.

A més, han assistit alguns mitjans de comunicació per donar cobertura a l'esdeveniment i han aprofitat per entrevistar el jove campió, amb la presència de RTVE Catalunya i el 9NOU.

Des de l'Ajuntament volem agrair públicament la seva presència i la predisposició que ha tingut sempre i felicitar-lo un cop més per aquest gran èxit aconseguit i molta sort amb tots els que segur que arribaran.

Darrera actualització: 12.11.2021 | 07:30