L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va ser un punt TIC de suport en la votació electrònica durant les Eleccions agràries 2021

Divendres, 26 de març de 2021 a les 11:15

El passat dijous 25 de març, de 9 a 20 h.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va ser un dels punts TIC de votació del Vallès Oriental per facilitar el vot electrònic a la pagesia que estava cridada a participar en les Eleccions Agràries 2021.

El passat dijous 25 de març, la sala de plens va estar oberta per les persones votants amb professionals que donaven suport i assistència en el sistema de vot electrònic.

Ha estat la primera votació en modalitat electrònica, però amb suport presencial en diversos punts d'assistència. El Vallès Oriental disposava de 4 punts de votació: Granollers, Caldes de Montbui, Les Franqueses del Vallès i Sant Antoni de Vilamajor.

Arran d'una incidència informativa que es va produir durant el matí, es va aturar el sistema de votacions una hora. Amb motiu de la incidència, la Junta electoral va allargar l'assistència al vot electrònic fins a les 20 h.

Durant aquest divendres 26 de març encara estan obertes les votacions, però s'han reduït els punts de suport presencial, i en el Vallès Oriental només està disponible el punt TIC de la Seu del DARP a Granollers.
 

Darrera actualització: 26.03.2021 | 11:24