L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor publica el BAN de mesures de prevenció per a la celebració de la revetlla de Sant Joan 2022 amb seguretat

Dijous, 23 de juny de 2022 a les 13:05

Davant la celebració de la Revetlla de Sant Joan d’enguany  i amb la finalitat que aquestes siguin viscudes intensament, amb respecte i sense incidents però tenint en compte la situació sanitària, climàtica i l’alt risc d’incendi forestal, es publica BAN amb les mesures.

Són d'aplicació les següents mesures preventives:

  1. Que resta prohibit encendre cap foguera en tot el terme municipal, així com llençar coets i petards del tipus volador o corredors a menys de 500 metres de zones boscoses o de parcel·les i terrenys sense edificar amb vegetació.
  2. Que el dia 23 de juny de 2022, de 21.00 a 23.00 hores, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor habilitarà específicament la Plaça de la Vila com a zona per llençar petards on l’Associació de Bombers Voluntaris de SAV i l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de SAV col·laboraran posant en marxa un dispositiu de prevenció.
  3. Que resta prohibit llençar petards a menys de 25 metres de zones boscoses, parcel·les i terrenys sense edificar, vorals o altres llocs amb vegetació.
  4. Que resta prohibit llençar petards o coets contra ningú o a dins d’aglomeracions de persones.
  5. Que resta prohibit fer explotar petards en el mobiliari urbà.
  6. Que són d’obligatòria observança les recomanacions publicades pel Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya. Aquestes recomanacions apareixen recollides en l’adreça electrònica següent:      http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/
  7. Per qualsevol emergència teniu disponible el telèfon de la Policia Local 608.99.55.00 i el general d’emergències 112.

Sant Antoni de Vilamajor celebrem la revetlla de Sant Joan amb l'arribada de la Flama del Canigó a la plaça de la Vila, lectura del manifest, cant dels segadors, tot seguit traca a càrrec de Bocs i diables i encesa del peveter de la flama. Al Parc de Can Sauleda hi haurà taules i cadires per la ciutadania, per sopar a la fresca, i a partir de les 23 h, festa a càrrec del grup musical MASCACAO, i a partir de la 1 h de la matinada dj P&P Sound.

 

Darrera actualització: 23.06.2022 | 13:31