L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor envia una carta a l'Honorable Sra. Alba Vergés i Bosch, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya

Dijous, 15 d'abril de 2021 a les 14:30

Sol·licitant la recuperació i prestació del servei de pediatria al CAP de Vilamajor, exposant la preocupació i les afectacions de la decisió presa de forma unilateral pel Departament de Salut.

Durant la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, el Departament de Salut va decidir, de forma unilateral i sense debat previ amb l'Ajuntament, la derivació del servei de Pediatria del CAP de Vilamajor al CAP de Llinars.

Aquest fet suposa una greu regressió pel que fa a la qualitat dels serveis sanitaris que reben els nens i nenes i les seves famílies, perdent un servei de proximitat essencial i molt necessari, dificultant i perjudicant la prestació d'aquest.

És per aquesta raó, que des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, s'ha enviat una carta a la Sra. Alba Vergés, Honorable Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, firmada per l'alcalde del municipi, Raül Valentín i del Valle i la regidora de Salut, Elena Pino i Galbany.

La finalitat de la carta és expressar i traslladar la preocupació existent de la suspensió d'aquest servei, sense procedir a un debat previ amb l'Ajuntament. I sol·licitar una reunió, tan aviat com sigui possible, per buscar la forma adequada de revertir, urgentment, aquesta situació per poder garantir la presència i prestació del servei de pediatria al Centre d'Atenció Primària del nostre municipi.

Des de l'Ajuntament compartim públicament el document adjunt, que inclou la carta enviada a la Hble. Sra. Alba Vergés i Bosch, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Darrera actualització: 15.04.2021 | 16:00