L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor continua participant en el programa Talents en potència

Dilluns, 12 d'abril de 2021 a les 13:00

Un programa d'orientació laboral adreçat a persones amb certificat de discapacitat o perceptores de la renda garantida de ciutadania.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor participem, un any més, en el programa Talents en potència, el programa d'orientació i inserció dirigit a persones beneficiàries de la RGC i a persones amb certificat de discapacitat.

El programa, iniciat l'abril de 2018, i prorrogat durant l'any 2020 i 2021, amb la coordinació, la cooperació i la col·laboració entre el Departament de Treball, Afers socials i Famílies, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i dels 16 Ajuntaments participants, entre ells el de Sant Antoni de Vilamajor.

El principal objectiu del programa és fomentar la inserció laboral de persones en situació d'atur oferint a l'empresa la possibilitat d'incorporar persones en pràctiques professionals no remunerades i/o contracte laboral, amb seguiment i acompanyament individualitzat.

A Sant Antoni de Vilamajor, durant el 2020, va participar 1 persona en la línia de la Renda Garantida i 2 persones en la discapacitat. Una de les persones amb discapacitat va trobar feina.

Les persones interessades a formar part del programa s'han d'adreçar al departament de Benestar i Família de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor trucant al 93 845 24 00.

En el cas de les empreses, cal que contactin directament amb els serveis tècnics del Consell Comarcal al telèfon 93 860 07 00.

Darrera actualització: 12.04.2021 | 14:37