L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor commemora el dia Mundial de la Presa de Consciència de l'abús i els maltractaments a les persones grans.

Dimecres, 15 de juny de 2022 a les 10:30

Amb la Campanya "PROU" impulsada per la Xarxa de Comarques per l'Envelliment i el Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Avui 15 de juny és el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'abús i els maltractaments a les persones grans.

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor vol mostrar el seu rebuig contra qualsevol forma de violència, i en aquesta ocasió contra la qual s'exerceix cap a les persones grans.

La Campanya "PROU", impulsada l'any 2021 amb la Xarxa de Comarques per l'Envelliment i el Consell Comarcal del Vallès Oriental, continua amb el compromís de crear consciència social sobre la realitat que viuen moltes persones grans arreu del món.

El municipi de Sant Antoni de VIlamajor se suma a aquesta acció, juntament amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental i la resta de Comarques catalanes, per dir PROU! i enviar un missatge ferm i contundent: prou a la manca de respecte, prou a les humiliacions, PROU a maltractar a les persones grans!!

A més, la regidoria de Gent Gran ha programat una activitat emmarcada en aquesta commemoració que tindrà lloc avui a les 17 h al Patronat. Consisteix en un improshow adreçat a la gent gran del municipi.

Darrera actualització: 15.06.2022 | 10:36