L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor col·labora amb el Cicle de xerrades i tallers d'Educació Sexual programades a l'Escola Joan Casas

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 15:00

Organitzades per l'AMPA i dirigida a tota la comunitat educativa: alumnat, famílies i equip docent.

Aquesta setmana, començaran les formacions a l'Escola Joan Casas, destinades a les famílies, a l'alumnat i a les docents del centre i englobades en el Cicle de tallers i xerrades sobre Educació Sexual.

Amb la finalitat de fer l'acompanyament adaptat als diversos cicles d'infantil i primària, s'ha posat en marxa aquest cicle a càrrec de l'associació Sexducation i subvencionades per l'AMPA de l'Escola i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Amb motiu de la celebració del pròxim 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, des de l'Ajuntament s'han subvencionat les xerrades programades per aquest novembre i destinades a les famílies de l'alumnat, en el següent calendari:

  • 2 de novembre – Com acompanya la sexualitat dels nostres infants dels 3 als 5 anys? Adreçada a les famílies de la comunitat de petits.
  • 9 de novembre – Com els ho explico? Adreçada a les famílies de la comunitat de grans.
  • 16 de novembre – Com els ho explico? Adreçada a les famílies de la comunitat de mitjans.

La finalitat d'aquest cicle és dotar a la comunitat d'eines i recursos per conèixer i entendre el desenvolupament sexual, físic i emocional dels nens i nenes i resoldre tots els dubtes, inquietuds i pors dels pares i mares.

A més, durant tot el curs, es duran a terme totes les propostes tallers programats per als diversos cicles del centre educatiu.

El projecte, ofereix un total de 6 xerrades per a les famílies de les comunitats de grans, mitjans i petits i 34 tallers a l'aula: dues per a cada grup classe.

Un primer pas per abordar aquest tema des de l'Escola i amb l'objectiu d'afavorir el creixement a una societat lliure, diversa i amb igualtat d'oportunitats, sense violències ni abusos de cap mena.

Darrera actualització: 02.11.2021 | 16:02

Imatges