L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor aprova la Moció de compromís amb la via unilateral com a únic camí per assolir la independència de Catalunya

Dijous, 11 de febrer de 2021 a les 11:15

Presentada per part d'una iniciativa ciutadana de diferents veïns i veïnes del municipi en el darrer ple.

El passat Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor del 28 de gener de 2021 va aprovar la Moció de compromís amb la via unilateral com a únic camí per assolir la independència de Catalunya.

La moció va ser presentada per part d'una iniciativa ciutadana de quatre veïns i veïnes del municipi.

El text de la moció reivindica la legitimitat del mandat popular de l'1 d'octubre de 2017 amb la voluntat que Catalunya esdevingui un estat independent en forma de república.

La moció també demana el compromís explícit de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor amb la via unilateral com a "únic camí possible" per aconseguir la independència de Catalunya, tot i que no descarta els diàlegs que possibilitin fer efectiva de forma acordada l'autodeterminació votada l'1-O.

"L'1 d'octubre marcarà per sempre més un abans i un després en les vides dels milions de catalans que el vam viure, i serà tot un referent per a les generacions futures.

L'1 d'octubre ens va ensenyar que quan la ciutadania, les institucions, els partits polítics i les entitats civils treballen units i alineats per assolir un objectiu, som capaços de posar tot un estat contra les cordes."
 

Darrera actualització: 11.02.2021 | 11:21