L'acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya tindrà lloc el dilluns 11 de setembre a les 12 hores del migdia a la plaça de l'Onze de Setembre

Dimarts, 5 de setembre de 2023 a les 14:15

Enguany, fem una crida a les entitats, associacions i persones que vulguin participar amb la lectura de poesia, manifest o algunes paraules de commemoració.

El pròxim dilluns, 11 de setembre de 2023, tindrà lloc l'acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a Sant Antoni de Vilamajor.

A partir de les 12 h a la plaça de l'Onze de Setembre i amb l'inici i la benvinguda institucional a càrrec de l'alcalde, i tot seguit, el torn dels portaveus dels Grups Polítics Municipals.

També comptarem amb l'acompanyament musical i la cloenda amb el Cant dels Segadors i enguany, el Consistori vol fer una crida a la ciutadania i entitats municipals que hi vulguin participar, sigui amb l'aportació d'alguna ofrena floral o amb la participació i lectura de poesia, manifest...

I com ja és tradició, el dia abans de la Diada, diumenge 10 de setembre, hi haurà la Marxa de Torxes per la Independència organitzada pel Consell Local de la República Catalana de Vilamajor i l'Assemblea Nacional Catalana amb la col·laboració dels ajuntaments de Vilamajor. Amb la sortida d'inici a les 20.30 h des del Porxo de Can Sauleda de Sant Antoni de Vilamajor i l'arribada al Camp de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, on allà continuarà la festa amb un concert a càrrec de la cantautora Ivette Nadal i amb ratafia i servei de begudes i entrepans.

Darrera actualització: 05.09.2023 | 14:14

Imatges