La bibliobossa de la Biblioteca Municipal, per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

Dilluns, 29 de març de 2021 a les 11:15

Agafa-la en préstec i queda't la bossa reutilitzable.

Des de la Biblioteca Municipal de Sant Antoni de Vilamajor continuen prioritzant accions per apropar la lectura a les llars de les famílies amb infants.

La bibliobossa és un lot de llibres i contes adreçats a petits i petites lectores, per a famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Per si voleu començar a explicar contes als vostres fills o conèixer de nous, només heu de demanar la vostra bibliobossa a la Biblioteca SAV. Podeu demanar consells d'alguna temàtica o fer la bossa sorpresa plena de contes.

Podreu gaudir dels llibres en préstec durant un mes i la bossa us la podreu quedar de regal, hi ha quatre models de bossa reutilitzables.

Si l'infant no té carnet de la biblioteca no hi ha cap problema, a la Biblioteca us el faran en un moment. Només necessiten algun document oficial (DNI, passaport...) de l'infant, si en té, i l'autorització del tutor legal.

La iniciativa complementa la maleta Caterina i els laboratoris de lectura adreçats a famílies amb infants a partir de 4 i 6 anys. L'objectiu de la Biblioteca és anar ampliant la campanya fins a arribar als adults.

Darrera actualització: 29.03.2021 | 11:36

Imatges