La xerrada sobre la Salut Mental i la caminada fins a l'Ermita de Sant Lleïr són les activitats programades a càrrec de la Regidoria de Gent Gran i amb motiu de la Marató de TV3

Dijous, 2 de desembre de 2021 a les 18:00

El dimarts 14 de desembre amb aportacions voluntàries i paradeta de venda d'objectes.

Des de la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, s'han organitzat dues activitats en el Casal d'Avis amb motiu de la Marató de TV3.

El pròxim dimarts 14 de desembre tindran lloc les següents activitats:

  • Caminada per la Salut Mental fins a l'Ermita de Sant Lleïr de Sant Antoni de Vilamajor: a les 10 h amb sortida des del Casal d'Avis amb la col·laboració del Centre d'Excursionistes de Vilamajor. Amb una aportació mínima de 3 euros i amb paradeta de venda d'objectes per la Marató.

Des de l'Ajuntament s'anima a la ciutadania a participar en les activitats programades i a col·laborar amb la 30a edició de la Marató de TV3, que enguany, va sobre la Salut Mental. Fes el teu donatiu.

Una de cada quatre persones, tindrà algun problema de salut mental al llarg de la seva vida.

Els trastorns mentals són alteracions de la salut que impliquen una disfunció del pensament, les emocions i la conducta i que impacten en tots els àmbits de la vida.

Poden afectar totes les persones de qualsevol edat, i més de la meitat d'aquests trastorns comencen a l'adolescència, que és un moment de canvis importants, i cal estar-hi alerta. La prevenció i el tractament precoç són fonamentals per aconseguir una evolució positiva.

Darrera actualització: 03.12.2021 | 12:57

Enllaços

Imatges