La xerrada "Gestió emocional", adreçada a la gent gran del municipi a càrrec del Servei Local de Teleassistència i emmarcada en el programa de la Diputació de Barcelona

Dijous, 8 de juny de 2023 a les 13:45

Programada per dimecres 21 de juny de 2023 a les 10.30 h la Rectoria de Sant Julià d'Alfou amb la finalitat d'apropar-la també a la gent gran de les urbanitzacions.

La Regidoria de Benestar i Família de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha organitzat una xerrada a càrrec del Servei Local de Teleassistència i dins del "Programa de prevenció de riscos i foment de l'envelliment actiu i saludable" que ofereix la Diputació de Barcelona.

 

La xerrada "Gestió de les emocions i aprèn com relaxar-te" serveix per identificar les emocions, conèixer com gestionar-les i descobrir tècniques de relaxació. Amb l'objectiu de fomentar l'autonomia personal i afavorir l'empoderament de les persones grans del municipi, així com incorporar hàbits de vida saludable, incrementar-ne la participació social i reforçant els vincles amb la comunitat.

 

Tindrà lloc el dimecres 21 de juny de 2023 a les 10.30 h la Rectoria de Sant Julià d'Alfou. La localització del taller també s'ha tingut en compte per promoure i apropar el Servei Local de Teleassistència a la gent gran que viu a les urbanitzacions del municipi.

 

El Servei local de Teleassistència és un servei preventiu i de proximitat que ofereix a les persones grans o amb dependència i als seus cuidadors un suport personal per continuar vivint al seu domicili. Les persones beneficiàries d'aquest servei tenen la seguretat i tranquil·litat que davant de situacions de crisi, caigudes, emergències sanitàries o de l'habitatge, poden contactar de manera immediata amb el centre d'atenció mitjançant un terminal de Teleassistència instal·lat al domicili i un penjoll que porta posat l'usuari sense la necessitat d'aixecar l'auricular del telèfon.

 

 

Darrera actualització: 08.06.2023 | 13:53

Imatges