La xerrada-concert per explorar la música al cinema a través de tres compositors és l'activitat estrella del mes de desembre a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola

Dimarts, 29 de novembre de 2022 a les 10:30

L'equipament romandrà tancat del 5 al 9 de desembre i del 24 de desembre al 6 de gener de 2023.

A punt d'encetar l'últim mes de l'any, fem difusió de les diverses activitats programades per aquest desembre a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola de Sant Antoni de Vilamajor.

  • El pròxim divendres, dia 2 de desembre a les 19 h, la Plataforma Blanc i Negre oferirà una xerrada – concert, per explorar la música al cinema a través de tres compositors: El naixement de la música al cinema: Bernard Herrmann – Elmer Bernstein – John Villiams.
  • El dimecres 14 de desembre continuaran amb una sessió especial del Club de lectura SAV amb la participació d'Anna Porquet Botey, autora de la novel·la Descalces per casa.
  • També hi haurà les trobades habituals del club Llegir el teatre, que serà el divendres 16 a les 7 de la tarda, i la del Club Contra la Història Única, que serà el dilluns 19 de desembre a les 7 del vespre.

A més, a la Sala Maria Carme Roca està disponible la nova exposició inaugurada el passat dissabte. Blau entre amics, una exposició de pintura, dibuix i escultura d'Alfred Salom, Mariona Millà i Helena O'Callaghan, que estarà disponible fins al 28 de febrer del 2023.

Finalment, informem que aquest mes de desembre la biblioteca romandrà tancada del 5 al 9 de desembre i del dissabte 24 de desembre al 6 de gener de 2023, per aquell qui vulguin aprofitar el pont i els festius i passar a buscar lectures a l'equipament.

Darrera actualització: 29.11.2022 | 10:40