La setmana vinent es realitzaran tractaments fitosanitaris a diferents punts del municipi

Divendres, 10 de maig de 2019 a les 13:00

El dimecres 15 i dijous 16 de maig es portaran a terme diverses intervencions per preservar el bon estat de l’arbrat del municipi

El pròxim dimecres 15 de maig, el consistori coordinarà diferents treballs de tractament fitosanitari nocturns sobre els arbres del poble. Concretament, es tractaran els roures del Parc de Can Sauleda, els hibiscos i les fotínies de la Plaça de l’Ajuntament, el carrer Anselm Clavé i el Parc de Can Sauleda, les alzines del Parc de les Botxes i la Parròquia de Sant Antoni, els xiprers de l’Ajuntament, el cementiri i la Plaça Onze de Setembre i les pereres de l’avinguda Alfons I. L’objectiu és preservar l’arbrat de les plagues de pugó, caparreta, fongs, paysandisia i psila.

Així mateix, l’endemà, dijous 16 de maig, a partir de les 8 hores, l’Ajuntament portarà a terme diversos treballs fitosanitaris a la Plaça Onze de Setembre per tractar la plaga del morrut roig.

Durant totes les intervencions, es senyalitzaran les zones a tractar per limitar l’accés de vehicles i persones a l’àrea de treball i garantir la seguretat de la ciutadania.

Darrera actualització: 10.05.2019 | 13:21