La programació de Nadal 2020 a Sant Antoni de Vilamajor 

Dimecres, 16 de desembre de 2020 a les 13:55

Activitats solidàries per a infants, emissió en directe de l'arribada del Patge Reial a Ràdio Vilamajor i la visita dels Reis d'Orient al parc de Can Sauleda.

Enguany, la programació habitual de Nadal s'ha vist afectada i adaptada a les mesures i protocols davant la Covid-19. Tot i això, des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor s'han organitzat diverses activitats familiars i infantils per poder compartir, un any més, la màgia i la il·lusió d'aquestes dates amb les famílies del poble.

La programació de Nadal 2020 ofereix diverses activitats solidàries, l'arribada dels reis mags i una emissió en directe de l'arribada del Patge Reial a Ràdio Vilamajor.

Tots els actes presencials estan adaptats amb les mesures i protocols de seguretat, amb reserva d'entrada obligatòria i control d'accessos als recintes. Les reserves es fan a través de la plataforma entrapolis, però són necessaris els enllaços per poder accedir als actes. A més, en reservar l'entrada hi ha l'acceptació subjecta a l'aplicació de la normativa de seguretat i higiene establertes per la Generalitat de Catalunya.  

IMPORTANT: Aquesta programació es pot veure afectada amb possibles variacions o fins i tot l'anul·lació dels actes presencials, en funció de les restriccions sanitàries i les noves actualitzacions dels protocols dictades per la Generalitat de Catalunya davant la Covid-19.

A continuació repassem la programació i facilitem els enllaços directes a les reserves (també estan disponible a l'agenda de la pàgina web)

Activitats solidàries - el 28 i el 29 de desembre a la plaça de la Vila i al parc Freixeneda: activitats per a infants de 3 a 12 anys per torns i per grups estables de màxim 6 persones: rocòdrom, viu el circ, jocs gegants, minigolf i bàdminton. Les activitats es descentralitzen en dues localitzacions on es realitzaran els mateixos jocs, a excepció del rocòdrom que només es farà a Freixeneda. L'entrada és gratuïta i solidària: porta 1 producte de neteja personal o de neteja de la llar. Amb la col·laboració del Tercer Element i de Càritas. Hora: de 10.30 a 13.30 h i de 17.30 a 19.45 h.

Cal reservar l'entrada per grups estables, per franges horàries i en funció de la localització que preferiu:

Emissió en directe - el 2 de gener "Arriba el Patge Reial a Ràdio Vilamajor" de 17 a 18 h: arriba el Patge Reial a la ràdio per llegir les cartes dels nens i nenes de SAV enviades al correu: reis@savilamajor.cat o info@radiovilamajor.cat i també atendrà trucades en directa al 93 845 32 48. Emissió en directe a través del Youtube de l'Ajuntament, del 98.0FM, de l'App de l'Ajuntament o de www.radiovilamajor.cat. Acte no presencial.

Visita a SAV de Ses Majestats Reis d'Orient - el 5 de gener de 16 a 21 h (per franges) al parc de Can Sauleda: els reis d'Orient arribaran a SAV la nit de reis amb moltes ganes de veure a tots els nens i nenes de forma segura i adaptada amb la gran col·laboració de les persones voluntàries i de l'AMPA.

EXPO-RUTA i el joc "Descobreix els paranys als pessebres" - Consulta tota la informació aquí

Des de l'Ajuntament apel·lem a la responsabilitat col·lectiva i demanem la col·laboració i comprensió de les famílies. 

Darrera actualització: 16.12.2020 | 16:03

Imatges

Activitats solidàries de Nadal 2020 Arribada Reis Mags d'Orient