La Maori Race del Montseny torna més forta a Sant Antoni de Vilamajor el pròxim 7 de novembre i amb inscripcions obertes

Dimecres, 29 de setembre de 2021 a les 11:00

L'Ajuntament col·labora en aquesta 3a edició de la prova d'obstacles que tindrà lloc al recinte Aira Natura.

Després d'un període de pausa per la pandèmia, la Maori Race torna més forta que mai el diumenge, 7 de novembre. Es preveu que aquest 2021 més de 1000 esportistes omplin la vila de Sant Antoni de Vilamajor per participar en aquesta cursa d'obstacles caracteritzada per combinar el running i el crossfit amb els valors inherents en aquests dos esports com l'esforç o el treball en equip.

L'edició Maori Race del Montseny busca consolidar-se com una de les curses d'obstacles referents al país. Tindrà lloc al Parc d'Aventura Aira Natura amb totes les mesures per evitar la propagació de la COVID-19. En aquest sentit, en destaca l'organització amb tandes més reduïdes, l'ús obligatori de la mascareta en els moments previs i posteriors a la cursa així com la decisió de reduir al màxim els espais d'estada i la supressió de les curses infantils per evitar aglomeracions.

El circuit multidisciplinari de 7 quilòmetres, transcorrerà per zones de gespa, sauló i aigua al volant de Can Ribalta i el Camí d'Alfou. Comptarà amb més de 25 obstacles a superar, fet que situa la Maori Race del Montseny com la prova amb més densitat d'obstacles per quilòmetre.

Entre els obstacles destaquen els més emblemàtics d'aquesta prova, destaquen els walls (murs), monkey bars, rope climb (escalada en corda), sandbag carry (càrregues de sac), balanç beam (equilibri) o barbed wire (filat d'espines). A més, aprofitant les característiques de la zona, els participants podran gaudir de proves al llac o en fagedes.

La Maori Race és una activitat que busca fer equip en un entorn sostenible com el Montseny. En aquest sentit 7 de cada 10 participants fan la prova en grup. Els equips disposen de preus i condicions especials.

Un dels reptes de l'organització és incrementar la participació femenina, que en la darrera edició va fregar el 40%.

Tots els participants que completin la prova seran finishers i rebran una medalla i una samarreta commemorativa. A més, comptaran amb serveis de cortesia com el guarda-roba i l'avituallament final adaptat a la situació sanitària. Amb la inscripció s'hi inclou, a més, l'assegurança per a cada un dels participants.

Les inscripcions es poden realitzar amb un preu promocional durant les pròximes 48 hores a través de la web www.maorirace.com i estaran obertes fins al 4 de novembre de 2021. 

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor es mostra satisfet per la recuperació de la normalitat en el calendari esportiu amb proves que situen la vila al mapa i atrauen nous visitants. En aquest sentit, el consistori donarà facilitats logístiques a l'organització per a la realització de la prova i buscarà sinergies per fer que el teixit econòmic i social del municipi puguin també gaudir de la prova i generar un impacte positiu.

Darrera actualització: 29.09.2021 | 10:34

Enllaços

Imatges