La jove vilamajorina Inés Burgos Doncel participa en la nova edició del programa "La Voz Kids" d'Antena 3

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 14:00

S'estrenarà divendres 7 de maig a partir de les 22 h amb la primera fase d'audicions a cegues.

La veïna de les Pungoles, Inés Burgos Doncel, participa en la nova edició del programa "La voz Kids" que s'emetrà a partir del divendres 7 de maig de 2021.

La jove vilamajorina de només 15 anys, té passió per la música i canta des dels tres anys. La música l'acompanya des de petita i s'adapta a diversos estils musicals. Quan tenia 13 anys va anar a cantar a la Llar d'avis d'Alfou de Sant Antoni de Vilamajor.

El programa d'Antena 3 és un talent show infantil format per quatre reconeguts artistes musicals: David Bisbal, Rosario Flores, Vanesa Martín i Melendi que fan d'assessors dels petits artistes.

Aquest divendres comença la primera part del programa amb les audicions a cegues, on els famosos hauran de guiar-se només per la veu de les concursants per formar els seus respectius equips.

Un cop formats els quatre equips, el programa passarà a la segona fase "Les batalles" on es prioritza la formació i el desenvolupament dels nens i nenes participants que cantaran i competiran entre els mateixos grups.

Finalment, els tres millors artistes de cada equip protagonitzaran la gran final del programa, on els nous finalistes donaran el millor per guanyar el concurs i el premi establert: una beca per cursar estudis musicals i l'oportunitat de gravar un single.

Des de Sant Antoni de Vilamajor desitgem que la seva participació en el programa sigui exitosa i que gaudeixi d'aquesta experiència.
 

Darrera actualització: 06.05.2021 | 14:22