La innocentada de la recuperació de l'antic aeròdrom realitzada a les xarxes municipals amb motiu del Dia dels Sants Innocents

Dimarts, 29 de desembre de 2020 a les 16:25

Amb una part de veritat: nou projecte de recreació de 3D de la Regidoria de Cultura.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor vam fer una innocentada a través de les xarxes socials municipals amb motiu del Dia dels Sants Innocents, celebrat ahir 28 de desembre de 2020.

On es va comunicar la decisió, de la Generalitat de Catalunya, de recuperar les instal·lacions de l'antic aeròdrom militar de Sant Julià d'Alfou. Com totes vosaltres vàreu entendre, es tractava de la nostra petita aportació al dia dels innocents. Esperem i desitgem que us provoqués un somriure, tal com ens el va provocar a nosaltres quan l'estàvem preparant.

No obstant això, totes les mentides acaben tenint sempre una part de veritat i aquest cas no és l'excepció.

Així doncs, aprofitem aquesta notícia per fer-vos saber que en breu període de temps es donaran a conèixer els resultats del darrer projecte de recreació 3D de la Regidoria de Cultura. Com sempre, s'ha triat un projecte íntimament relacionat amb la història de Sant Antoni de Vilamajor. En aquesta ocasió hem centrat el nostre focus d'interès en aquest antic aeròdrom civil i militar.

Us emplacem a no prendre la pista d'aquest projecte, que serà presentat tant a la plana web com a les xarxes socials municipals.

Darrera actualització: 29.12.2020 | 16:25

Imatges

refugi exterior refugi interior