La implicació de la Policia Local va ser clau en la detenció del presumpte autor dels robatoris produïts a Sant Antoni de Vilamajor durant el mes de setembre

Dimecres, 5 d'octubre de 2022 a les 16:15

Així com la col·laboració dels veïns i veïnes del municipi.

El passat mes de setembre, els Mossos d'Esquadra van procedir a la detenció del presumpte autor de quatre robatoris amb força a domicilis, dos robatoris amb força a establiments i un robatori amb intimidació.

Aquests fets van tenir lloc entre els dies 8 i 16 de setembre a Sant Antoni de Vilamajor amb el mateix modus operandi, trencament de finestra per accedir a l'interior dels habitatges.

La Policia Local va traslladar els diferents atestats al cos de mossos d'esquadra a fi i efecte de procedir a la seva detenció, la qual es va produir la setmana passada. La col·laboració d'ambdós cossos de seguretat, juntament amb la col·laboració de la ciutadania, va ser determinant per aconseguir l'esmentada detenció i escorcoll judicial del domicili.

D'aquesta manera, amb tota la informació recopilada, el dia 27 de setembre els investigadors van detenir el presumpte autor dels fets i l'endemà, el 28 de setembre, es va fer sota manament judicial una entrada i escorcoll al domicili del detingut, a Sant Pere de Vilamajor, on els mossos van localitzar roba i objectes presumptament sostrets en els robatoris.

Darrera actualització: 05.10.2022 | 16:29