La gent gran i el jovent comparteixen el projecte ‘Lectures en veu alta’

Dilluns, 20 de maig de 2019 a les 08:30

La Biblioteca SAV i l’Institut de Vilamajor han dissenyat una iniciativa per a promoure la lectura

Per primer cop, l’Institut de Vilamajor i la Biblioteca SAV han impulsat un projecte intergeneracional amb l’objectiu d’apropar els llibres i la lectura a persones de totes les edats. La iniciativa ‘Lectures en veu alta’ ha comptat amb la participació de l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut, que cursen l’assignatura Servei Comunitari, on analitzen l’entorn i es comprometen a millorar-ho mitjançant l’educació en valors i el compromís cívic, i dels avis i les àvies de la Residència Sauleda.

El projecte ha consistit en diferents sessions de lectures en veu alta, que han servit per intercanviar opinions i experiències entre grans i petits. Prèviament, la Biblioteca SAV es va encarregar de fer la tria de textos i els nois i les noies de l’Institut van fer un exhaustiu treball per preparar la seva expressió oral i corporal abans de les trobades.

Després de la reeixida experiència, l’equip organitzador preveu, en els pròxims anys, repetir el projecte ‘Lectures en veu alta’ amb altres residències del municipi.

Darrera actualització: 20.05.2019 | 08:58

Imatges