La Generalitat obre el període de consulta prèvia a l'elaboració d'un projecte de decret de vacunació obligatòria contra la ràbia.

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 09:00

Hi ha la possibilitat de participar fins al 12 de desembre de 2022, a través del canal telemàtic Participa de la Generalitat de Catalunya

Des del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ens informen que en data 11 de novembre i fins al 12 de desembre de 2022 s'ha obert el tràmit de consulta pública prèvia a l'elaboració d'un projecte de decret de vacunació obligatòria de la ràbia en les espècies animals de gossos, gats i fures.

L'objectiu de la consulta és obtenir l'opinió de la ciutadania en general i dels sectors més relacionats amb els animals de companyia, sobre la conveniència de regular la vacunació de les espècies animals de gossos, gats i fures, per tal d'assolir una protecció adequada davant el risc que suposa la malaltia de la ràbia.

Fins al pròxim 12 de desembre de 2022 es pot participar a través del Canal Participa de la Generalitat de Catalunya accedint a aquest enllaç.

Darrera actualització: 23.11.2022 | 08:28