La Generalitat fixa multes de 100 a 600.000 euros per incomplir les mesures i les pautes de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 00:00

Es considera infracció greu o molt greu no complir els horaris i aforaments.

El dimarts 4 d'agost de 2020 el Govern de Catalunya va aprovar un règim sancionador per als qui incompleixin les mesures sanitàries implementades per combatre la Covid-19 en el Decret Llei 30/2020.

S'estableixen les multes en funció de les infraccions a les mesures establertes i les quals es classifiquen en infraccions lleus, greus i molt greus.

Pel que fa a l'incompliment de l'obligació de l'ús de la mascareta o el seu ús inadequat, es considerarà una infracció lleu, sancionable amb 100 euros. Seran els ajuntaments de Catalunya i l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en l'àmbit de les seves competències, els qui exerciran les funcions de vigilància, inspecció i control del qual preveu aquest Decret llei.

Actualment el risc de rebrots està cada cop més estès arreu del país i la comarca del Vallès Oriental està en risc alt.

Tot i que la situació a Sant Antoni de Vilamajor es manté estable, des de l'Ajuntament s'insisteix a la responsabilitat ciutadana i en seguir respectant totes les mesures de protecció per evitar contagis.

Darrera actualització: 06.08.2020 | 16:47