La Festa Major continua amb la festivitat de Sant Lleïr

Diumenge, 25 d'agost de 2019 a les 12:00

Dimarts 27 d’agost hi haurà activitats diverses com un circuit de mini quads, la missa solemne i una audició de sardanes

Tot i que el gruix de les activitats programades amb motiu de la Festa Major de Sant Antoni finalitza avui diumenge, els vilamajorins i vilamajorines tenen encara la possibilitat de gaudir de la festivitat de Sant Lleïr. El proper dimarts, dia 27 d’agost, hi haurà activitats diverses per a tots els públics.

A partir de les 10 hores s’habilitarà una escola de conducció per als més petits a Can Perpunter on se’ls ensenyarà a conduir un mini quad. A la tarda, a partir de les 17 hores, també a Can Perpunter, s’oferirà una exhibició i taller de skate, BMX i escooter al qual es convida tothom a participar-hi.

L’ermita de Sant Lleïr acollirà la missa solemne en honor al sant a partir de les 18 hores. Mitja hora més tard, els assistents podran gaudir d’una audició de sardanes a càrrec de la Cobla Nova del Vallès. S’obsequiarà els presents amb els tradicionals carquinyolis de SAV i vi bo.

La programació d’actes de Festa Major inclou també una sardinada i botifarrada i un concert d’havaneres a càrrec del grup La Guingueta, que es farà dissabte dia 30 d’agost a la plaça de la Germanor de Les Pungoles. El preu del tiquet és de 9 euros i es poden adquirir al Casal Sociocultural Escoles Velles, al Bar Pungoles (Tiberi Pool) i a l’Agrobotiga del pastor.

Finalment, diumenge 31 se celebrarà la 18a Mostra Gastronòmica al parc de Can Sauleda a partir de les 20 hores. La iniciativa pretén donar a conèixer el producte i potenciar els restauradors i establiments locals i de proximitat.

Darrera actualització: 23.08.2019 | 11:48