La Deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor també commemora la Setmana Europea de la prevenció de residus

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 11:00

Del 20 al 28 de novembre visita la deixalleria per deixar les coses que no necessites dins el programa RNova o emporta't un llibre reutilitzat dels DeixaLlibres.

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental participa un any més en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra del 20 a 28 de novembre i que té com a objectiu donar a conèixer iniciatives de prevenció de residus a tot Europa.

La xarxa de deixalleries, integrada per 25 instal·lacions, entre les quals trobem la deixalleria de Sant Antoni de Vilamajor, serà l'escenari al llarg de la setmana de dues activitats:

  • La primera RNova, promou la reutilització d'objectes en bon estat per a la seva posterior comercialització mitjançant les entitats d'inserció sociolaboral de persones amb discapacitat i/o risc d'exclusió adherides al RNova, actuació que ha permès la reutilització de més de 15.000 objectes.
  • El DeixaLlibres és la segona activitat que es farà durant tota la setmana, i com ja sabeu té com a objectiu continuar promovent la reutilització de llibres usats provinents d'aquestes instal·lacions – ja s'han reutilitzat més de 35.000 exemplar.
Darrera actualització: 16.11.2021 | 11:04

Imatges