La ciutadania ha decidit mantenir el nom de ‘La Sala’

Dimecres, 5 de juny de 2019 a les 12:00

A través d’un procés participatiu, els vilamajorins i les vilamajorines han escollit no canviar el nom de l’equipament municipal

El divendres 17 de maig, el consistori vilamajorí va donar el tret de sortida a un procés participatiu per triar un nom nou per ‘La Sala’, un espai de referència pel que fa a la programació cultural del municipi, sobretot de teatre i cinema. L’Ajuntament va proposar a la ciutadania quatre opcions: Ricard Pujolràs, Mercè Rodoreda, Montserrat Carulla o mantenir el nom actual.

El divendres 31 de maig va finalitzar el període de votació. Un cop fet el recompte de vots, els vilamajorins i les vilamajorines han escollit la proposta de mantenir el nom ‘La Sala’ per l’equipament municipal. En total, s’han registrat 145 vots, que suposen un 2,3% de participació ciutadania. L’opció ‘Mantenir el nom actual’ ha aconseguit 83 vots, seguida de ‘Ricard Pujolràs’ amb 46 vots, ‘Mercè Rodoreda’ amb 9 vots i ‘Montserrat Carulla’ amb 7 vots.

La consulta es va posar en marxa després de dues peticions de l’Associació Art i Cultura que demanaven posar el nom ‘Ricard Pujolràs’ a l’espai municipal.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 09:16