La Biblioteca SAV continua oferint propostes culturals durant el mes de novembre amb totes les mesures de seguretat.

Dijous, 29 d'octubre de 2020 a les 09:20

Dins les propostes hi haurà tres activitats especials del projecte Dona activ-ART.

Durant el mes vinent la Biblioteca SAV continuarà oferint activitats per a totes les edats, ampliant l'oferta als dissabtes.

A les activitats habituals del llarg del curs, durant el novembre, s'afegeixen tres noves propostes que es recuperen del projecte Dona Activ-ART. Inicialment les activitats estaven pensades pel mes de març, per celebrar el #meslilavilamajor que promovia l'associació Viladones. Aquestes seran:

• Dissabte, 14 de novembre, a les 11h. Bibliolab: Vull ser com... autoretrats lliures d'estereotips. En aquest taller, a càrrec de Drac Màgic, anirem més enllà dels estereotips de gènere que sovint ens mostra la publicitat i construirem un autoretrat deixant volat la imaginació. Un taller per nens i nenes a partir de 6 anys.

• Dissabte, 21 de novembre, a les 12h. Transformació en primera persona. Performance artística de perruqueria psicològica i transformació a través de la tallada de cabells. Activitat per a adults a càrrec de Fafá Franco.

• Dissabte, 28 de novembre, a les 11h. Com em veig de gran? Taller de dues sessions (el 28 de novembre i el 12 de desembre) de dibuix i pintura per a nenes i noies on treballarem l'autoretrat i el dibuix mural. A la segona sessió pintarem un mural en una paret de la biblioteca. Activitat per a nenes i noies a partir de 6 anys. A càrrec de Dolo Navas.

Aquest mes també se celebrarà una activitat especial a la residència d'avis de can Sauleda. L'Elena Codó i l'Òscar Igual representaran en directe l'espectable de música i humor Brindis. L'obra s'havia de representar per la Festa Major, després d'aquells mesos tan durs del confinament de primavera. Finalment es podrà fer el dilluns 2 de novembre. L'activitat només estarà oberta als residents de Can Sauleda.

A més a més s'oferiran les activitats habituals com el Contacontes SAV per a famílies amb infants majors de 6 anys el divendres 6 de novembre, que com a fet excepcional s'avançarà mitja hora, fins a dos quarts de 6.

El segon divendres de mes serà el torn de la Música en bolquers per a famílies amb infants de 0 a 1 any, el tercer divendres el de Contes Petitets per a famílies amb infants d'1 a 3 anys, i el darrer cap de setmana s'emetrà un nou capítol de Crunchy Words per Ràdio Vilamajor.

No faltaran les trobades del Club de Lectura SAV, l'11 de novembre a les 19h, on parlarem de l'obra 1730. El llop i el vigilant, i la del Club de Llegir el Teatre, el 13 de novembre a les 19h, en la qual parlarem de Les Cartes de Víctor Català i comptarem amb la presència de l'Anna Casas, especialista en l'obra de l'autora, amb qui parlarem de solitud.

Per a totes les activitats que es faran a la Biblioteca és imprescindible inscripció prèvia al telèfon 93 845 30 77 o a l'adreça electrònica b.st.antoni@diba.cat.

A dins de l'equipament és obligatori l'ús de mascareta, l'ús d'hidrogel per rentar-se les mans i respectar la distància de seguretat i els aforaments.

Cal recordar que, encara que es facin activitats el dimecres a la tarda o dissabte al matí, el servei de biblioteca està tancat durant aquestes franges horàries.

Consulta totes les dates i la informació de cada activitat a l'agenda.

Darrera actualització: 30.10.2020 | 08:22