La Biblioteca SAV incorpora tres nous punts de connexió a Internet

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 10:00

Les persones usuàries poden gaudir de dues noves tauletes tàctils i un nou ordinador amb connexió a Internet i programari ofimàtic

La Biblioteca SAV disposa de dues noves tauletes tàctils. La Diputació de Barcelona ha facilitat els nous aparells amb l’objectiu de disminuir l’escletxa digital i fer més accessible l’accés a Internet i a una selecció d’aplicacions mòbils com BibliotequesXBM, Bibliojuga amb el Gènius i eBiblio. Les persones usuàries poden fer ús de les tauletes durant un matí o una tarda sense sortir de la biblioteca, ja que l’aparell es connecta a Internet mitjançant el wifi de l’equipament municipal. Per a sol·licitar el dispositiu, la persona ha de presentar obligatòriament el carnet de la biblioteca i el DNI. Així mateix, la Biblioteca SAV ha incorporat recentment un nou ordinador amb connexió a Internet i programari ofimàtic.

Mitjançant el carnet de la biblioteca, tothom qui ho desitgi pot gratuïtament també connectar-se al wifi de l’equipament  o utilitzar els diferents ordinadors amb connexió a Internet i programari ofimàtic de la biblioteca, així com el servei d’impressions.

Darrera actualització: 15.04.2019 | 10:38