La Biblioteca SAV impulsa un projecte basat en la riquesa cultural i la convivència

Dilluns, 1 d'abril de 2019 a les 10:00

Al llarg del mes d’abril, el projecte ‘Diversitat’ omplirà d’activitats l’equipament municipal

El mes d’abril arriba ple de propostes a la Biblioteca SAV. Sota el títol de ‘Diversitat’, l’equipament municipal engega un nou projecte artístic basat en els conceptes de riquesa cultural, convivència, solidaritat i pluralitat, entre molts altres. La primera activitat serà el pròxim divendres 5 d’abril, a les 18 hores, quan l’Elena Codó conduirà la nova sessió de contacontes ‘Artcontat’, per a famílies amb infants a partir de 4 anys.

L’endemà, dissabte 6 d’abril, a les 12 hores, s’inaugurarà l’exposició col·lectiva ‘Diversitat ART’ amb una acció artística a càrrec del col·lectiu DanzARTE, format per Gina Barenys, Helena Pellisé, Ignasi Torruella, Elena Codó i Dolo Navas. Fins al divendres 31 de maig, els veïns i les veïnes podran visitar la mostra, sempre dins de l’horari habitual de l’equipament municipal i excepte quan la Sala Polivalent estigui ocupada.

Les propostes continuaran el dimecres 10 d’abril, a les 19 hores, amb el Club de lectura SAV i la novel·la ‘Offshore’ de Petros Màrkaris. El divendres 12 d’abril, a les 18 hores, la Marta Arnaus oferirà una nova sessió de Contes Petitets, per a famílies amb infants entre 1 i 3 anys. L’endemà, el dissabte 13 d’abril, a les 11 hores, la Biblioteca SAV presentarà una nova activitat amb l’objectiu d’omplir el buit de propostes destinades als nadons menors d’1 any. Música en Bolquers és un taller familiar de sensibilització musical amb cançons, massatges i moixaines. Per a participar en ambdues activitats, cal inscriure’s amb anterioritat.

El dilluns 15 d’abril, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’Ànima dels Llibres’, creat i realitzat per la Biblioteca SAV. El programa s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i es podrà descarregar al canal d’iVoox. Aquest cop, l’emissió girarà al voltant del llibre ‘Como en el Cielo’ d’Eladi Freixa i la Mística Sanadora.

De la mateixa manera, el dimecres 24 d’abril, la biblioteca tancarà les propostes mensuals col·laborant en l’Enigma Cultural de la Setmana Cultural. De les 16.30 a les 19 hores, l’equipament municipal acollirà la tercera prova de la iniciativa on els infants i joves de 4 a 14 anys es podran convertir en detectius. Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament al Casal Sociocultural Escoles Velles entre el dilluns 8 i el divendres 12 d’abril, de 18 a 21 hores.

Així mateix, els dimarts, de 18 a 19 hores, s’organitzaran noves sessions setmanals del grup d’escacs infantil, per a infants a partir de 8 anys i conduït per Francesc Misser. També els dimarts, de 19 a 20.30 hores, el grup d’escriptura creativa, dinamitzat per Rosa Maria Pascual, es trobarà per endinsar-se en el món de les paraules i les narracions creatives.

Per últim, l’equipament vol recordar a la ciutadania que romandrà tancat des del dijous 18 d’abril fins al dilluns 22 d’abril, ambdós dies inclosos, amb motiu de la Setmana Santa.

Darrera actualització: 29.03.2019 | 10:59