La Biblioteca SAV clou l’any 2019 amb dues activitats especials.

Dimarts, 3 de desembre de 2019 a les 00:00

L'equipament municipal arriba al final del 2019 amb plantejaments molt interessants i també incloent les seves propostes habituals

Durant el proper mes de desembre la Biblioteca SAV oferirà dues activitats especials. La primera serà una trobada amb l’escriptora granollerina Núria Ribalta, autora de la novel·la” Roses de sang a la penombra”, finalista del VI Premi Gregal. L’acte serà el dimecres 11 a les 19h i serà dinamitzat per l’escriptor i periodista José Luís Ibáñez, conductor del Club de lectura SAV.

La segona activitat serà un taller de creació poètica, dedicat a la figura del poeta Joan Brossa, del qual es celebra el centenari del seu naixement. “Des Brossa’m” és una activitat per públic adult, a càrrec de Con.ciencia. Es realitzarà el dimecres 18 de desembre a les 19h.

Al llarg del mes es continuaran realitzant les trobades del Grup d’escriptura creativa, obertes a totes aquelles persones que vulguin perdre la por davant del paper en blanc. Es celebren cada dimarts de 19h a 20.30h. També continua l’exposició “Protagonistes de la història” que ofereix unes pinzellades sobre la història recent de Sant Antoni de Vilamajor.

L’equipament romandrà tancat el 6 i 7 de desembre i del 24 de desembre de 2019 al 6 de gener 2020.

Darrera actualització: 03.12.2019 | 12:43