La Biblioteca organitza les activitats a les escoles de Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 12:30

Per fomentar la lectura als nens i nenes.

La biblioteca SAV aposta per fer les activitats de foment a la lectura als centres educatius del municipi fins que millorin les condicions i es puguin reprendre les activitats presencials habituals.

D'aquesta manera el 12 de febrer la Laura Asensio portarà els Crunchy Words, l'activitat de contacontes en anglès, als alumnes de 2n de l'escola Joan Casas.

El divendres de la setmana següent la Marta Arnaus oferirà la sessió de Contes petitets als alumnes més petits de l'escola. El mateix dia l'Elena Codó farà una sessió de Contacontes a l'escola Torre Roja per començar a difondre els nous carretons Enlila't, que tenen l'objectiu de promoure la igualtat de gènere entre els infants.

I per acabar, el darrer divendres del mes l'Aina Camp farà la sessió de conscienciació musical per a nadons "Música en bolquers" a l'escola bressol Xauxa.

Pròximament, també es farà la presentació del fons Enlila't a l'Escola Joan Casas i durant el març s'inaugurarà el fons de dones amb motiu del mes lila organitzat per Viladones.

Darrera actualització: 08.02.2021 | 12:27