La Biblioteca Joana Raspall i Juanola reprèn les activitats als centres educatius de Sant Antoni de Vilamajor

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 11:30

Amb l'inici del nou curs escolar, l'equipament es trasllada de nou per apropar la lectura a infants i joves.

Durant les últimes setmanes i coincidint amb l'inici del curs escolar, l'equipament municipal ja ha programat diverses activitats a l'Escola Joan Casas, a l'Escola Bressol Xauxa i a l'Institut Vilamajor.

Amb la finalitat d'apropar la lectura i donar a conèixer el servei bibliotecari per tal de fomentar la lectura a les vilamajorines i als vilamajorins més joves.

Les activitats s'adapten en funció de l'edat i del curs escolar, començant per descobrir els primers contes per als més petits i petites de l'Escola Bressol Xauxa. Seguint amb activitats programades per als diversos cursos i infants de l'Escola Joan Casas i amb visites guiades a l'alumnat de l'Institut Vilamajor per donar a conèixer l'equipament i tots els seus serveis.

Aquestes accions formen part del Pla d'Acció anual de la Biblioteca i contemplades en les iniciatives del Pla de foment de la lectura de Sant Antoni de Vilamajor.

A més, la Biblioteca també ofereix la seva programació habitual a l'equipament amb l'objectiu de fomentar la lectura en les diferents franges d'edat així com la creativitat i la descoberta del coneixement a través dels llibres. Recorda que per aquestes cal fer prèvia inscripció i a l'agenda municipal hi trobaràs totes les activitats programades.

La combinació d'activitats tradicionals amb activitats més innovadores, permet el gaudi per la lectura i el coneixement dels diferents públics i interessos.

Enguany, l'equipament també ha programat el Cicle de tallers de Natura i Sostenibilitat, activitats de conscienciació mediambiental per a les famílies amb infants de 5 a 7 anys.

Des de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, animem als veïns i veïnes a utilitzar aquest servei municipal que garanteix l'accés lliure i gratuït a la informació, la formació, la cultura i el lleure a totes les persones.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 11:37