La Biblioteca Joana Raspall i Juanola estrena nou logotip amb motiu del seu 10è aniversari i aposta per la comunicació de l'equipament a través del seu compte d'Instagram

Dilluns, 8 de maig de 2023 a les 13:15

La nova imatge corporativa ha estat dissenyada per l'Albert Roquerols, artista plàstic i veí de Sant Antoni de Vilamajor.

El passat dimecres 3 de maig el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor va aprovar per unanimitat la nova imatge corporativa i el manual d'identitat visual de la Biblioteca Joana Raspall i Juanola.

La Biblioteca municipal estrena nou logotip enguany amb motiu del seu 10è aniversari i així mateix, coincidint amb la programació especial emmarcada en la commemoració dels deu anys, es va donar a conèixer el logotip a través dels obsequis regalats a les persones assistents als actes organitzats.

L'autor de la nova imatge corporativa és el senyor Albert Roquerols, artista plàstic i veí de Sant Antoni de Vilamajor, que va crear tot el procés de creació fins a arribar al resultat final. A partir del primer pas d'identificació visual per buscar els trets representatius associats en l'equipament, així com l'estudi de les diverses possibilitats per transmetre el dinamisme a través d'una figura humana. I fins a la final creació del logotip, que representa una figura humana amb actitud activa per simbolitzar el creixement cultural i personal que s'ofereix en aquest equipament.

La Biblioteca municipal també ha aprofitat per canviar l'estratègia comunicativa de les seves xarxes socials i centrar tota la comunicació a través d'Instagram. Fins ara, també tenien comptes a Facebook i Twitter, amb poc feedback per part de la ciutadania i d'aquesta manera, aposten per focalitzar-se en la xarxa actual a través d'una comunicació adaptada a tots els segments de la població.

La comunicació continuarà reforçant-se també amb els canals municipals de l'Ajuntament, així com a l'agenda del web municipal i amb les notícies referents a la programació mensual, amb l'actualitat i novetats d'aquest equipament.

Si encara no segueixes el seu compte, fes clic aquí per no perdre't cap publicació i descobreix el vídeo on l'autor del logotip explica tot el procés creatiu d'aquesta nova imatge.
 

Darrera actualització: 08.05.2023 | 13:20