La Biblioteca Joana Raspall i Juanola enceta el mes de febrer amb les propostes habituals dels tallers i clubs de lectura

Dimecres, 1 de febrer de 2023 a les 09:30

Les tardes de Book'n'roll, la trobada del Club de lectura, de Llegir el Teatre i de la Història Única, els Contes petitets, els Crunchy words i la sessió de Música en bolquers.

Comença un nou mes i la Biblioteca municipal ja ho té tot a punt per donar tret de sortida a febrer amb les diverses activitats programades a l'equipament.

A continuació, podeu veure les propostes mensuals, totes elles gratuïtes i que permeten endinsar-se en el fantàstic món de la lectura i pensades per a totes les edats.

Les activitats també es poden consultar a l'agenda del web muncipal.

  • Tardes de Book'n'roll "Un sopar de por" el divendres 3 de febrer a les 18.00 h. És el club de lectura per a infants de 7 a 10 anys i dinamitzat per Gemma Garcia Vilardell que s'organitza cada primer divendres de mes per posar en comú aquelles emocions, sentiments i tot allò que après de l'àlbum il·lustrat després d'haver-lo llegit a casa. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca municipal.
  • Trobada del Club de lectura SAV - "Els desposseïts" que tindrà lloc el dimecres 8 de febrer a les 19.00 h i aquest mes sobre el clàssic de la ciència-ficció: Els desposseïts, d'Ursula K. Le Guin. Una activitat oberta a tothom i dinamitzada per José Luis Ibáñez.
  • Els Contes petitets de febrer el divendres dia 10 a les 18.00 h i per a famílies amb infants a partir de 3 anys, a càrrec de Laura Asensio.
  • El Club Llegir el teatre amb l'obra "Quan ens haguem torturat prou" programat per divendres 17 de febrer a les 19.00. Un espai per compartir, analitzar i intercanviar opinions sobre el text teatral proposat i conduït per Elena Codó.
  • Club Contra la història única amb "Dilluns ens estimaran" el pròxim dilluns 20 de febrer a les 19.00 h. Una lectura de Najat EL Hachmi que explica la història d'una jove que vol ser lliure i feliç i dinamitzada per Marina Martori.
  • Els Crunchy words "One red dot and other circled" es durà a terme el divendres 24 de febrer amb inici a les 18.00 h. Són els contacontes en anglès a càrrec de Laura Asensio, per a famílies amb infants majors de 5 anys.
  • Sessió de Música en bolquers el dilluns 27 de febrer a les 17.30 h, és l'activitat de sensibilització musical per a famílies amb infants de 0 a 2 anys. Una sessió de música, massatges, moixaines i cançons a càrrec d'Aina Camp.

Per participar en les activitats només cal inscriure's a la Biblioteca Joana Raspall i Juanola: presencialment, enviant un correu a b.st.antoni@diba.cat o trucant en horari d'obertura al 93 845 30 77.

Per estar al dia de les activitats de la Biblioteca municipal també pots consultar i seguir les seves xarxes socials: pàgina de FacebookTwitter i Instagram!

Darrera actualització: 01.02.2023 | 09:27