La Biblioteca Joana Raspall enceta el mes de març amb les activitats habituals i quatre activitats emmarcades en el #MesLilaVilamajor23 organitzades per Viladones

Dimecres, 1 de març de 2023 a les 09:00

El Club de lectura Contra la Història Única amb el llibre "Transgressorxs", el Tupper sex de llibres amb la Maleta Sexi, el Contacontes infantil sobre la diversitat de gènere i una nova exposició "En femení: retrats de dones de Vilamajor"

Març arriba carregat de propostes i activitats a la Biblioteca municipal, entre les quals s'hi poden trobar les sessions dels clubs de lectura i les activitats habituals i també algunes novetats organitzades per Viladones per commemorar el Mes Lila amb motiu de les dones.

A continuació, es detalla la programació mensual, que també està disponible a l'agenda del web municipal:

  • Tardes de Book'n'roll "¿Mau iz io?" - Divendres, 3 de març de 2023 a les 18.00: el Club de lectura per a infants de 7 a 10 anys que té lloc cada primer divendres de mes. Cal inscripció prèvia.
  • Club de lectura SAV – "Catedrales": Dimarts 7 de març a les 19 h: activitat oberta a tothom i dinamitzada per José Luis Ibáñez.
  • Contacontes: la sessió de contes per acompanyar en la diversitat de gènere. Inclou Liu amb l'autora Isa Calsina. Activitat a càrrec de Follets del bosc. En acabar hi haurà xocolatada. Un contacontes per acompanyar en la diversitat de gènere a càrrec de Follets del bosc i del #MesLilaVilamajor23.
  • Contacontes "La galleda d'en Billy" per commemorar el Dia Mundial de l'Aigua: divendres 17 de març a les 18 h: per a famílies amb infants a partir de 3 anys a càrrec de Laura Asensio.
  • Club de lectura Contra la Història Única amb el llibre "Transgressorxs" dilluns 20 de mar´a les 19 h: activitat emmarcada en el #MesLilaVilamajor23 de Viladones per parlar d'identitats no binàries amb Bru Madrenas, a través del seu llibre.
  • Tupper sex de llibres amb la Maleta Sexi dijous 23 de març a les 19 h : una maleta per descobrir com parlar de sexualitat amb els teus fills i filles. Per a pares i mares d'infants a partir de 2 anys i a càrrec de Neus Millán. Activitat organitzada per Viladones i inclosa dintre del #MesLilaVilamajor23.
  • Música en bolquers divendres 24 de març a les 17.30 h: l'activitat de sensibilització musical per a famílies amb infants de 0 a 2 anys amb música, massatges, moixaines i cançons i a càrrec d'Aina Camp. Activitat gratuïta amb aforament limitat (cal inscripció prèvia)
  • Crunchy words "Henny Penny" divendres 31 de març a les 18 h: el contacontes en anglès a càrrec de Laura Asensio, per a famílies amb infants majors de 5 anys.
  • Sessió cinefòrum Vilamajor "La novia del desierto" divendres 24 de març a les 19.30 h a la Sala dins del club de cinema de Viladones, Ateneu i la Biblioteca municipal.
  • Llegir el teatre "Vent de garbí i una mica de por" divendres 31 de març a les 19 h: la trobada del Club de lectura "Llegir el teatre".

Durant els mesos de març i abril estarà disponible l'exposició "En femení: retrats de dones de Vilamajor", composta de fotografies procedents del Fons Francesc Bardera de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i amb la col·laboració de Viladones amb motiu del #MesLilaVilamajor23.

A més, la sala Maria Carme Roca acollirà una nova exposició sota el nom "Més enllà" i a càrrec de Xavier Roig (pintura acrílica) i Pere Perramon (fusta)

Darrera actualització: 01.03.2023 | 08:48