La Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor ha programat un maig ple d'activitats presencials

Dimecres, 5 de maig de 2021 a les 09:00

També podeu demanar el carretó o les maletes d'activitats i la bibliobossa plena de llibres en préstec.

Des de l'Ajuntament compartim la programació de la Biblioteca SAV durant aquest mes de maig i us animem a participar en les diverses activitats i tallers que es realitzen a l'equipament.

  • "Book'n'roll": el club de lectura per a famílies, un espai per compartir a través de la lectura d'un àlbum il·lustrat. Divendres 7 de maig a les 18 h. Cal inscripció prèvia.
  • L'Ànima dels llibres: el programa de llibres de Ràdio Vilamajor on es parlarà amb Clara Barranco i el Grup d'Escriptors del Montseny. Dilluns 17 de maig a partir de les 21 h, a ràdio Vilamajor.
  • Música en bolquers: activitat de sensibilització musical per a famílies a càrrec d'Aina Camp. Divendres 28 de maig a les 17.30 h. Cal inscripció prèvia.

Les inscripcions es realitzen directament a la Biblioteca, a través del telèfon 938 453 077 o del correu b.st.antoni@diba.cat

Recordeu que també podeu demanar el vostre carretó o maleta per fer una activitat de lectura compartida en família.

I des de fa unes setmanes, la Biblioteca també prepara la bibliobossa per a totes les edats, només cal contactar per dir les preferències de lectura i us prepararan una bossa de llibres en préstec i la bossa de regal.

Darrera actualització: 05.05.2021 | 13:41