La 4a Fira Visana engega a Sant Antoni de Vilamajor

Dilluns, 9 de setembre de 2019 a les 09:00

Del dijous 12 al diumenge 15 de setembre, el municipi s’omplirà de xerrades, activitats esportives i tallers familiars per potenciar la vida sana i natural

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitza la 4a edició de la Fira Visana, la trobada de la VIda SAna i NAtural, després de l’èxit de les tres darreres edicions. El dijous 12 de setembre engegarà al municipi aquesta popular fira que pretén incrementar el benestar dels veïns i les veïnes mitjançant tallers, eines i recursos que es poden integrar a la vida quotidiana i intenten ajudar a millorar la salut i el benestar.

Fins al diumenge 15 de setembre, algunes de les propostes previstes seran un taller de reflexologia podal infantil, un taller de cuina aiurvèdica,  la dansa dels 4 elements o dansa afrobrasileira, una activitat oberta de crear un mandala col·lectiu o la xerrada ‘Espiritualitat del Cos’. De la mateixa manera, es programaran activitats  familiars com “creanatura” o una passejada guiada al itinerari de benestar i silenci. Aquest any trobarem també tallers d'aromateràpia per a mares, tallers d’ungüents, i aprendrem a fer un hort remeier, entre altres coses.

A més, durant tota la fira hi haurà paradetes de teràpies i productes naturals al porxo de Can Sauleda.

Totes les activitats són gratuïtes, tot i que algunes requereixen inscripció prèvia. Per tal d’inscriure’s, cal trucar o apropar-se a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor (93 845 24 00), de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, o al Casal Sociocultural Escoles Velles (93 845 00 45), de dilluns a divendres de 18 a 21 hores.

Darrera actualització: 09.09.2019 | 08:29